Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Informatii generale

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.


Continutul site-ului www.kore.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a KORE Consult & Management. Materialele publicate si continutul www.kore.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.


KORE Consult & Management nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.kore.ro.


KORE Consult & Management isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.kore.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.


KORE Consult & Management nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor de pe www.kore.ro.


KORE Consult & Management nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.kore.ro.


KORE Consult & Management nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.kore.ro.


KORE Consult & Management isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.